marți, 11 iunie 2013

TEX shorts - contest



Hello lovelies! Postul de astazi este dedicat acestor pantalonasi scurti TEX - Carrefour. Cateva bloggerite au primit din partea TEX cate o pereche de pantaloni scurti din noua colectie si fiecare a dat mai departe altor bloggerite sau cititoare cate 5 perechi. Eu am fost una dintre norocoase, Oana Zidaru - Oz Fashionista m-a ales sa fiu una din cele 5 bloggerite ale sale.
Am ales sa creez o tinuta feminina, pornind de la fundita pantalonilor si ce poate fi mai feminin decat o bluza din dantela? Am adaugat accesorii care sa complementeze culoarea pantalonilor: portocalii, aurii, si nuante de albastru, toate de la Meli Melo.
De azi incepe un concurs pe facebook, tinuta care strange cele mai multe like-uri va castiga un voucher in valoare de 400 lei la Carrefour. 
Asa ca daca va place tinuta mea si vreti sa ma votati, o puteti face AICI si/sau pe pagina Oanei : Oz Style -  AICI de pe 12 pana pe 19 iunie.
Sper sa va placa tinuta si spor la votat preferatele voastre, puteti vota fete de la toate bloggeritele, eu de abia astept sa vad celelalte tinute!


De curand, Carrefour Romania a lansat colectia sa de haine pentru sezonul de vara 2013 sub brandul propriu, TeX. Noua linie vestimentara prezinta o gama variata si accesibila de haine moderne pentru femei si barbati, dar si pentru nou nascuti si copii. Piesele pot fi combinate intr-o multitudine de tinute chic cu ajutorul accesoriilor si a ofertei de incaltaminte in tonuri complementare de nude, castaniu, auriu si argintiu. Liniile noii colectii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware - sunt perfecte pentru orice moment al zilei.
Paleta de culori include vedetele sezonului, pastelurile in nuante de verde sau portocaliu, cu accente florale, dar si clasicele bleumarin si alb, pentru stilurile navy sau retro.

Hello lovelies! Today's post is dedicated to these lovely shorts from TEX Carrefour. I received them from a beautiful blogger Oana Zidaru - Oz Fashionista and from today there will be a contest on facebook. 
If you like my outfit you can give me a like HERE and/or on her's page Oz Style - HERE.













Outfit: Shorts: TEX Carrefour | Blouse: Lefties | Sandals: Zara | Clutch, bracelet, necklace, sunglasses: Meli Melo | Ring: Six



26 de comentarii:

  1. sunt foarte draguti pantalonii si plicul :x
    o tinuta intr-adevar feminina :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Uu, dragut! Clutch-ul e superb!
    Multa bafta in concurs! Sper sa castigi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti draguta! Stil romantic ca de obicei, pe placul meu... ti-am dat like, dar si Petronelei, mi-ati placut amandoua foarte mult! Succes!

    Te astept la mine: http://diana.doubleweb.ro/the-item-v-maxi-dress/

    RăspundețiȘtergere
  4. Big Like!!!
    Imi place totul la acest outfit<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte delicata s feminina tinuta, iar accesoriile sunt alese perfect! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumosi shortii si clutch-ul la fel.

    Have a great day,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place cum ai asortat pantalonii cu restul tinutei. Iar plicul este superb! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Julie, ai votul meu! Nici ca puteau arata mai bine pantalonii (care btw sunt super cute) decat asa delicat cum i-ai purtat tu! Accentele de portocaliu sunt foarte bine alese iar acel clutch e adorabil!

    Te pup!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine iti sta :X Like like

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. lovely outfit! the shorts are beautiful! I nominated you girls for the Liebster Blog Award, come check it out! :)

    kisses

    www.flashforwards.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce simpatica e tinuta! :D Pantalonii sunt foarte draguti, iar colierul superb!

    RăspundețiȘtergere