luni, 24 iunie 2013

Digital Divas 2013



Hello lovelies!
Vineri am avut placerea sa petrecem o zi minunata in cadrul evenimentului Digital Divas. Intr-o locatie aranjata perfect, am pasit discret si ne-am primit ecusoanele. Am mers catre sala evenimentului unde scaunele asezate simetric asteptau publicul entuziast. Sesiunile de discursuri au fost grupate in 4 mari categorii:How they succeeded, How to get inspired, o sesiune speciala cu invitatul de onoare al evenimentului Yvan Rodic si How to be successful. 

Pentru noi cel mai emotionant si incarcat de semnificatii a fost cel al minunatei doamne Oana Pellea. Am sorbit cu maxima atentie fiecare cuvant si istorisire. Ne-a coplesit simplitatea cu care a reusit sa ne transpuna in tot ceea ce a povestit si am aplaudat indelung darul de cuvinte oferit. De asemenea si celelalte discursuri au fost incarcate de parfumul personal al fiecarui vorbitor. Firul rosu al tuturor vorbitorilor s-ar putea rezuma in:
Succesul nu vine niciodata atunci cand il cauti asiduu, ci atunci cand incetezi sa-l doresti si faci lucrurile asa cum stii tu mai bine.
Nu vei avea niciodata succes daca faci ceva ce nu iti place.
Fiecare inceput de drum este presarat si cu probleme, deznadajuiri si obstacole.
Toti cei prezenti au lasat in sufletul si in mintea noastra noi intrebari si raspunsuri cautate de mult. Yvan Rodic ne-a aratat experienta sa atat de colorata cultural si ne-a vorbit despre avantajele si dezavantajele "meseriei" de blogger de street style.
Noi ne am simtit foarte bine, a fost un eveniment bine organizat si structurat. Am avut placerea sa cunoastem niste fete minunate venite de departe: Sandra Bendre, Claudia Lazar si Iulia Romana Pop. Ne-am revazut cu Dorina, Cris, Manuela, Simona, Petronela si Raluca si am reusit intr-un final sa le cunoastem pe Sandra si Evelina de la The Hearabouts si pe Maria de la Special K.

Din pacate gala de premiere a fost o dezamagire. Ne-am dat seama inca o data, din pacate, ca decenta este subapreciata, fiind promovate non-valori in locul unor oameni muncitori si speciali.

Mai multe poze Aici



Yvan Rodic, Dorina, Ana 

Claudia, Pepa, Maria 

Raluca, Simona

Oana Pelea, Raluca Kisescu





12 comentarii:

  1. La ce va refereati in ultima parte, in care spuneti ca sunt promovate non-valorile? Voi sunteti tare frumusele fara sa exagerati, ca deobicei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne referim la faptul ca o persoana care nu are blog de beauty a castigat la aceasta sectiune in timp ce alte fete care muncesc si fac machiaje extraordinare, tutoriale si review-uri cinstite nu au primit nimic.

      Ștergere
  2. Ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut- toate sunteti minunate si abia astept sa ne revedem :) Ai pus si puncitul pe i :) te puuup :*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi ne-am bucurat mult ca te-am cunoscut, esti tare draguta <3!

      Ștergere
  3. deci eu te-am admirat de la distanta :) te stiu de pe Insta si esti atat de frumi in realitate !
    Am fost si eu dezamagita de gala si mi-am dat seama, din pacate, ca sistemul e acelasi peste tot : Pile Cunostinte si Relatii ...pacat :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt mine a fost prima oara cand am participat la un astfel de eveniment, per total a fost frumos, nu am reusit sa raman si la premiere. Dar daca este asa cum spuneti e mare pacat mai ales ca pe parcursul sesiunilor am tot auzit "nisarea e foarte importanta!" , ca e bine sa stii despre ce scrii, cui te adresezi! Iar ca un premiu pt o anume nisa sa fie daruit altei nise...e dezamagitor, plus contrazice tot ce se "predica".
    Sunteti tare dragute, v-am vazut si pe viu si va urmaresc cu drag!
    http://fashionablestreets.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru noi a fost prima data si din pacate am venit cu multe asteptari, la anul o sa mergem doar sa ne bucuram de intalnirea cu celelalte bloggerite si sigur va fi mai bine! Ne pare rau ca nu te-am vazut daaar avem timp. Pupici!

      Ștergere
  5. Lovely to have met you girls! Ce poze dragute, imi pare rau ca nu am avut si noi camera foto :(
    There will be a next time :D

    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  6. Știam eu că mi-a stat dubios părul toată ziua! :)) Dar în orice caz, mă bucur că nu aia mă preocupa pe mine! Mă bucur mult că v-am cunoscut și de abia aștept următoarea mea excursie în capitală - sau pe voi la Cluj! xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat Iulia! Ai fost o draguta! Si noi ne bucuram ca te-am cunoscut si asteptam urmatoarea revedere, indiferent de locatie ;)

      Ștergere